Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

18 maart 2013

Waarom zoveel positief EUSSR nieuws in de media?





Geplukt van de website van de Nederlandse PVV , en niet in onze kranten te lezen of op TV gemeld. De hoernalisten gaan zichzelf toch niet verdacht maken zeker. En dan zouden wij niet EU-kritisch mogen zijn bij zoveel Sovjet- en DDR-praktijken?

(http://www.pvv-europa.nl/index.php/component/content/article/42-lucas-hartong/3021-pvv-legt-zware-sponsoring-journalisten-door-eu-bloot.html )

De Nederlandse PVV Europarlementariër Lucas Hartong heeft antwoord gekregen op zijn vragen aan EP voorzitter Schulz over het aantal journalisten dat het Europees Parlement in 2011 op uitnodiging en geheel betaald bezocht. Het zijn er 866 en de journalisten krijgen maximaal 2 dagen vergoed inclusief alle reiskosten (vliegticket, 1e klas treinticket of actuele autokilometers), kosten voor hotel (180 euro per nacht), lokaal vervoer en alle andere kosten. De journalisten kunnen uitsluitend worden uitgenodigd door de zogenaamde voorlichtingsbureaus van het EP of het directoraat-generaal Communicatie.

Hartong: “Schulz gaf in zijn beantwoording aan dat een journalist gemiddeld 838 euro voor zijn bezoek ontvangt. Dan hebben we het in 2011 over minimaal 726.000 euro en dat is geen klein wisselgeld. Media behoren volstrekt onafhankelijk te opereren zonder ‘sponsoring’. Nu worden journalisten bij de voordeur door Brussel geselecteerd en ik durf hardop te betwijfelen of dat hun journalistieke onafhankelijkheid ten goede komt. De uitgenodigde journalist wordt betaald door de EU en zoals een rechtgeaard Nederlander weet: ‘Wiens brood men eet, diens woord men spreekt’. Dat verklaart ongetwijfeld dat we zo worden gebombardeerd met pro-EU verhalen in de media.”

Geen opmerkingen: