Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

07 januari 2016

Gewild waardeloze camera’s (video)



Europa verwelkomt en beschermt oorlogsmisdadigers, terroristen, verkrachters, gangsters, drugsdealers, pedofielen en dieven.
Niet enkel in Duitsland, ook elders gedragen bendes moslims en andere immigranten zich als hyena’s, zoals velen weten (en sommigen niet (willen) weten ).
Veel de van hun daden worden uit de media gehouden, zoals die in onderstaand incident, door de overheden en justitie als faits divers behandeld. Ook in Groot Brittannië waar vandaan onderstaande video komt.
Denken we terwijl ook maar aan het gigantische aantal verkrachtingszaak in Rotherham, gepleegd door moslims, gedoogd en afgedekt door politici, lafaards, collaborateurs en eigen pedofielen.
Het tuig misschien opgepakt, maar snel terug vrijgelaten. Op wiens bevel? Gevangenissen overvol met …. Jawel !
Overal hangen er camera’s , maar haast niemand is er duidelijk op herkenbaar. Het blijven slechts schimmen, en wellicht willen de overheid en justitie dat zo.
Vreemd toch, omdat we vanop aarde de haren van Janneke Maan kunnen tellen en zien of er vlooien op wonen, terwijl iedereen met een 20 megapixel camera in zijn broekzak rondloopt die zelfs bij weinig licht fantastische foto’s maakt…. Maar een scherp beeld op 10 of 20 meter, dat zou niet lukken?
Al die camera’s zijn dus gewoon troep als je er geen crimineel duidelijk kunt mee herkennen!
Dank zij die slechte beelden kan de overheid via haar cultuur-relativisten, nog steeds twijfel zaaien over wie de brave burgers dagelijks terroriseren. Kunnen relativisten de zaken duiden en inkleden, advocaten en daders ontkennen, rechters die laatsten vrijlaten. Zoals nu ook met de oorlog in tijdens Sylvesternacht in Keulen en elders gebeurde.
Alles om toch maar niet te moeten toegeven dat ze het heel, heel grondig fout hadden en hebben. Het gevolg daarvan zou voor diegenen die aan de macht zijn rampzalig zijn, en dus ook voor hun lakeien. En dan bedoel ik economisch en financieel.
Ach, camera’s…en meer camera’s. Daar zijn die lui niet bang van In tegendeel.
Elk beeld verhoogt hun status, elk beeld veroorzaakt meer angst, elk beeld maakt hen meer winnaar en effent de paden voor de criminelen die onderweg zijn.
Ik ken een aantal oplossingen, en geen daarvan is het geven van een cursus/opleiding.
Geen van alle zijn ze politiek correct, en steeds gaan ze ten koste van de privacy en de belangen van de criminelen, en de politieke en diplomatieke EUSSR -bandieten.

Kijk en huiver. Misschien staan u of uw kinderen daar morgen zelf zo alleen …?

Young English father brutally assaulted by a Muslim mob in Baildon, West Yorkshire, on New Years Eve. Not much media coverage for obvious reasons!
Video Player
00:00
00:40

Geen opmerkingen: