Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

10 januari 2016

Wegens een cartoon 3 dagen geblokkeerd op Facebook


Geplaatst op Nageltjes.be op  door


Een volk dat zijn vrouwen laat verkrachten heeft de oorlog verloren. 

Graag delen !
Het is al bekend dat Facebook gecensureerd wordt door de overheid. Speciale diensten van de verschillende landen en de EUSSR screenen voortdurend w&at er op geplaatst en geschreven wordt. U begrijpt dat het niet diegenen zijn die foto’s van hun kat plaatsen, die geblokkeerd worden. Noch de verspreiders van de multiculti-ideologie en de welkom-derde-wereld boodschappen, en door wiens toedoen we nu onder de voet gelopen worden. . Ook niet de verspreiders van jihad boodschappen, en de verzen uit koran, soera’s en hadith’s.
Onderstaand cartoon (die al bestond sinds de massa verkrachtingszaken door moslims in Rotherham, en eigenlijk langer was dan hier getoond), plaatste ik na afloop van de massa-aanranding in Keulen. Om een idee te hebben van de omvang: Inmiddels legden  379 vrouwen klacht neer  http://nos.nl/artikel/2079542-aantal-aangiftes-jaarwisseling-keulen-fors-gestegen.html
Zeggen dat alle politici zich Charlie wanen. Ze zijn hun pedalen kwijt, en hopelijk straks ook hun hoofd.



Vandaar dat ik mij beraad over  hoe het verder moet. Ik plaats daarom de volgende dagen artikels en commentaren enkel op deze website en op http://agriffon.blogspot.be/ . Zelfs dan vrees ik dat men ons weldra de mond zal willen snoeren, voorkomen dat we ons beter organiseren enz.. .  De EUSSR en Merkels tentakels zijn lang.

Geen opmerkingen: