Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

14 januari 2016

‘Extreem rechts’ (sic) heeft geen schuld aan de terreur, de criminaliteit en de massaverkrachtingen! Wie wel?


Ik ben net vrijgelaten uit de gevangenis. De Facebook-gevangenis.
Ik kon nog wel lezen wat iedereen schreef, en ik denk dat ik ook nog mocht ‘liken’, maar dat was het. De Facebookpagina van React (Rechts Actueel http://rechtsactueel.com/2016/01/13/facebook-verwijdert-populaire-cartoon-en-plaatst-beheerders-pagina-30-dagen-in-een-ban/ ) is het 13 januari l.l. erger vergaan: zij kregen een ban van 30 dagen voor het plaatsen van dezelfde cartoon op Facebook, maar dan de originele lange versie zoals die origineel werd gepubliceerd na het bekend geraken van de jarenlange toegedekte massale, georganiseerde verkrachtingen door moslims van Britse meisjes in Rotherham UK.
De cartoon is in volle glorie te bewonderen op Nageltjes.be. Daar kan voorlopig nog niemand ons dwingen deze van de website en het net te halen. Ach, Charlie werd ons voorbereid en nadien gerecupereerd door de criminelen die nu alle herdenkingen leiden vanop een tribune, in plaats van op een schavot terecht te staan voor wat ze ons Europeanen aandoen. ‘Extreem rechts’ (sic), waarvoor zij waarschuwen, heeft daar helemaal geen schuld aan. Zij zijn diegenen die er net iedereen voor waarschuwden en iedereen wou behoeden voor de terreur door islamieten en andere achterlijken die links importeerde, voedde en koesterde. Er wordt op de pianisten en de klokkenluiders geschoten, niet op de echte schuldigen.

Cartoon zoals die origineel werd gepubliceerd na het bekend geraken van de jarenlange toegedekte massale, georganiseerde verkrachtingen door moslims van Britse meisjes in Rotherham UK.

11 januari 2016

Verband tussen Islam en intelligentie.

De bronnen met betrekking tot dit verband staan op het eerste kaartje. Er blijkt een dat er een verband is tussen lage intelligentie en islam.
Merk ook op hoe de intelligentie ahw klimatologisch bepaald is: hoe zuidelijker hoe dommer.
Zou teveel zonneschijn slecht zijn voor de ontwikkeling van de hersens?
Zou dit ook gelden voor de rabiate zonnekloppers die het zuiden opzoeken, er nu wonen, en voor diegenen die onder de zonnebank gaan. Ik denk dat ze beter zeer voorzichtig kunnen zijn.
Ik aan de andere kant ga bij te veel zon de schaduw opzoeken, ga niet in de zomer naar het zuiden; en dat blijkt een goede reflex.
Een klein, met het vergrootglas waarneembaar, groen vlekje in het Midden Oosten: Israël.
Maar die hebben zich al haast een paar millennia ontwikkeld in Europa voor ze terugkeerden naar het Midden Oosten.
Wat gaan we met al die immigranten aanvangen, want ze hebben grote verwachtingen, gecreëerd door misdadige politici en het heilige boek dat ze steeds bij de hand hebben.
Zal intelligentie genoeg zijn om domheid te verslaan? Ik vrees van niet
Islam in de wereld
IQ in de wereld


10 januari 2016

Wegens een cartoon 3 dagen geblokkeerd op Facebook


Geplaatst op Nageltjes.be op  door


Een volk dat zijn vrouwen laat verkrachten heeft de oorlog verloren. 

Graag delen !
Het is al bekend dat Facebook gecensureerd wordt door de overheid. Speciale diensten van de verschillende landen en de EUSSR screenen voortdurend w&at er op geplaatst en geschreven wordt. U begrijpt dat het niet diegenen zijn die foto’s van hun kat plaatsen, die geblokkeerd worden. Noch de verspreiders van de multiculti-ideologie en de welkom-derde-wereld boodschappen, en door wiens toedoen we nu onder de voet gelopen worden. . Ook niet de verspreiders van jihad boodschappen, en de verzen uit koran, soera’s en hadith’s.
Onderstaand cartoon (die al bestond sinds de massa verkrachtingszaken door moslims in Rotherham, en eigenlijk langer was dan hier getoond), plaatste ik na afloop van de massa-aanranding in Keulen. Om een idee te hebben van de omvang: Inmiddels legden  379 vrouwen klacht neer  http://nos.nl/artikel/2079542-aantal-aangiftes-jaarwisseling-keulen-fors-gestegen.html
Zeggen dat alle politici zich Charlie wanen. Ze zijn hun pedalen kwijt, en hopelijk straks ook hun hoofd.



Vandaar dat ik mij beraad over  hoe het verder moet. Ik plaats daarom de volgende dagen artikels en commentaren enkel op deze website en op http://agriffon.blogspot.be/ . Zelfs dan vrees ik dat men ons weldra de mond zal willen snoeren, voorkomen dat we ons beter organiseren enz.. .  De EUSSR en Merkels tentakels zijn lang.

08 januari 2016

Marrocchinatie


"Marrocchinatie"
Klinkt deze titel vertrouwd in de oren, roept die associaties op.
U heeft gelijk!

En het is een woord dat niet vandaag werd uitgevonden en gebruikt/
Als dat woord nu nog een paar keren opduikt zullen ze het wel verbieden en laten schrappen uit de Wikipedia, het internet, en alle toekomstige publicaties Net daarom deel ik dit, in de hoop dat zo toch niets zal verloren gaan.

Marocchinate

Marocchinate is een Italiaans synoniem voor massa-verkrachting. Vrij vertaald betekent deze term “gemarokkaniseerde vrouw” en verwijst naar de massaverkrachtingen door Marokkaanse soldaten na afloop van de slag om Monte Cassino.

Achtergrond

De Goumiers waren Marokkaanse troepen die deel uitmaakten van het Frans Koloniale leger. In mei1944 werden deze eenheden als hulptroepen ingezet tegen de Duitse troepen tijdens de slag om Monte Cassino. Op 18 mei 1944 werd door de Geallieerden een doorbraak geforceerd bij Monte Cassino. Die nacht zwermden duizenden Goumiers en andere koloniale troepen uit over de omringende heuvels.Moordend en verkrachtend trokken de soldaten van dorp naar dorp. Mannen die hun dochters en vrouwen probeerden te verdedigen werden ter plaatse doodgeschoten. Meer dan 2000 vrouwen in de leeftijd van 11 tot 86 werden vaak meermalen verkracht.
Vandaag de dag staat in Castro dei Volsci het monument “Mamma Ciociara” ter nagedachtenis aan deze oorlogsmisdaad. In 1960 ontving Sophia Loren een Oscar voor haar rol in de film “La Ciociara” die is gebaseerd op deze gebeurtenissen.
Militari marocchini inquadrati nell’esercito francese accampati nei pressi di Monte Cassino. Anonimo – L’Italia settimanale, N°7 anno III 23 febbraio 1994, pag.46

07 januari 2016

Chronologisch overzicht van alle vechtpartijen/rellen in en rond asielcentra (door asielzoekers) in België, Nederland en Duitsland.


Men kan de mensen misleiden door deze gebeurtenissen te bagatelliseren, door aan cultuurrelativisme te doen, door op het korte geheugen van de bevolking te rekenen, en ook op hun bewuste ontlopen van de werkelijkheid.
Brood en spelen, en voor de rest willen ze gerust gelaten worden, niet gealarmeerd of bang gemaakt. Sommigen kijken daarom zelfs geen nieuws meer, tenzij gefilterd door Björn Soenens, of lezen nooit nog een krant. Enkel Goed Gevoel, de Flair of de spelletjes en feuilletons op TV.Simonneke die huilt is het maximum dat ze aankunnen.
Nu dus dit lijstje in iedereens gezicht, zonder medelijden met de wegkijkers, met het verzoek aan iedereen dit mee te helpen aanvullen, met links uiteraard. U kunt dit melden in een e-mail, maar liefst via de reactiemodule.
Uiteraard is de onderstaande lijst beperkt, niet enkel door de tijd en de middelen die ik er kon in steken, maar ook door de beperking aan informatie.
Alhoewel er een en ander in de pers verschijnt, en er hier en daar eens een moedige getuige dergelijke gewelddadige incidenten rond asielzoekers en de opvangcentra meldt, mogen we niet vergeten dat er nog veel incidenten gewoon de doofpot in gaan. Er ook veel van het internet wordt verwijderd, en mensen daartoe worden afgedreigd.
Dit is slechts het topje van de ijsberg dus, en wij varen daarop te pletter.
De kapiteins aan wie onze schepen werden toevertrouwd deugen immers niet, zijn misdadig in hun handelen, in hun collaboratie, in hun niet handelen of hun zwijgen.
Niet enkel “Merkel muss weg”, maar die ganse EUSSR kliek die ons al deze ellende importeerde en er veel geld en macht mee verdienden.
De toekomst is onberekenbaar en slechts positief en veilig voor ons en onze kinderen als we die zelf sturen.
Van oude naar recente 28/4/2003 tot 6/1/2016
24/8/2003 Asielzoekerscentrum Harlingen – Nederland
4/2/2004 Asielzoekerscentrum Eindhoven – Nederland
13/11/2010 Asielzoekerscentrum Steenokkerzeel – België
17/10/2011 Asielzoekerscentrum Poelkapelle – België
14/5/2012 Asielzoekerscentrum Arendonk – België
28/7/2012 Asielzoekerscentrum L’Amblève Sedoz – België
7/8/2012 Asielzoekerscentrum Helchteren – België
12/10/2012 Asielzoekerscentrum Bovigny (Gouvy) – België
18/2/2014 Asielzoekerscentrum Baexem – Nederland
20/11/2014 Asielzoekerscentrum Overloon -Nederland
6/12/2014 Asielzoekerscentrum Budel – Nederland
8/4/2015 Asielzoekerscentrum Almere – Nederland
8/7/2015 Asielzoekerscentrum Prinsenbosch/ Gilze – Nederland
23/7/2015 Asielzoekerscentrum Dronten – Nederland
15/8/2015 (ca) Asielzoekerscentrum Oude Pekela – Nederland
23/8/2015 Asielzoekerscentrum Spandau/Berlijn – Duitsland
25/9/2015 Asielzoekerscentrum Overberg – Nederland
25/9/2015 Asielzoekerscentrum Sijsele – België
28/9/2015 Asielzoekerscentrum Almelo – Nederland
28/9/2015 Asielzoekerscentrum Dresden – Duitsland
28/9/2015 Asielzoekerscentrum Kassel – Duitsland
1/10/2015 Asielzoekrscentrum Drachten – Nederland
6/10/2015 Asielzoekerscentrum Middelburg – Nederland
7/10/2015 Asielzoekerscentrum Florennes/Namen – België
video
7/10/2015 Asielzoekercentrum Hamburg en Braunschweig– Duitsland
8/10/2015 Asielzoekerscentrum Leeuwarden
10/10/2015 Asielzoekerscentrum Zaandam – Nederland
14/10/2015 Asielzoekerscentrum Amsterdam – Nederland
20/8/2015 Asielzoekerscentrum Suhl – Duitsland
25/10/2015 Asielzoekerscentrum Kapellen – België
28/10/2015 Braunschweig Duitsland
31/10 Asielzoekercentrum Itzehoe – Duitsland
3/11/2015 Asielzoekerscentrum Arendonk – België
3/11/2015 Asielzoekerscentrum Heumensoord/Nijmegen – Nederland
15/11/2015 Asielzoekerscentrum Vierhouten – Nederland
21/11/2015 Asielzoekerscentrum Ter Apel – Nederland
29/11/2015 AZC Weert – Nederland
4/12/2015 Asielzoekerscentrum Apeldoorn- Nederland
12/12/2015 Asielzoekerscentrum Grave/Utrecht – Nederland
12/12/2015 Braunschweig – Duitsland
13/12/2015 Asielzoekerscentrum Velp – Nederland
14/12/2015 AZC Oisterwijk – Nederland
15/12/2015 Asielzoekerscentrum Oud Pekela -Nederland
26/12/2015 Asielzoekerscentrum Arnhem – Nederland
30/12/2015 Asielzoekerscentrum Koksijde – België
30/12/2015 Asielzoekerscentrum Elsenborn België
3/1/2016 asielzoekerscentrum Ellwangen – Duitsland
6/1/2016 Asielzoekerscentrum Broechem/Ranst – België
8/1/2016 AZC Oisterwijk – Nederland
9/1/2016  AZC Weert – Nederland

Enzovoort enzovoort

Gewild waardeloze camera’s (video)



Europa verwelkomt en beschermt oorlogsmisdadigers, terroristen, verkrachters, gangsters, drugsdealers, pedofielen en dieven.
Niet enkel in Duitsland, ook elders gedragen bendes moslims en andere immigranten zich als hyena’s, zoals velen weten (en sommigen niet (willen) weten ).
Veel de van hun daden worden uit de media gehouden, zoals die in onderstaand incident, door de overheden en justitie als faits divers behandeld. Ook in Groot Brittannië waar vandaan onderstaande video komt.
Denken we terwijl ook maar aan het gigantische aantal verkrachtingszaak in Rotherham, gepleegd door moslims, gedoogd en afgedekt door politici, lafaards, collaborateurs en eigen pedofielen.
Het tuig misschien opgepakt, maar snel terug vrijgelaten. Op wiens bevel? Gevangenissen overvol met …. Jawel !
Overal hangen er camera’s , maar haast niemand is er duidelijk op herkenbaar. Het blijven slechts schimmen, en wellicht willen de overheid en justitie dat zo.
Vreemd toch, omdat we vanop aarde de haren van Janneke Maan kunnen tellen en zien of er vlooien op wonen, terwijl iedereen met een 20 megapixel camera in zijn broekzak rondloopt die zelfs bij weinig licht fantastische foto’s maakt…. Maar een scherp beeld op 10 of 20 meter, dat zou niet lukken?
Al die camera’s zijn dus gewoon troep als je er geen crimineel duidelijk kunt mee herkennen!
Dank zij die slechte beelden kan de overheid via haar cultuur-relativisten, nog steeds twijfel zaaien over wie de brave burgers dagelijks terroriseren. Kunnen relativisten de zaken duiden en inkleden, advocaten en daders ontkennen, rechters die laatsten vrijlaten. Zoals nu ook met de oorlog in tijdens Sylvesternacht in Keulen en elders gebeurde.
Alles om toch maar niet te moeten toegeven dat ze het heel, heel grondig fout hadden en hebben. Het gevolg daarvan zou voor diegenen die aan de macht zijn rampzalig zijn, en dus ook voor hun lakeien. En dan bedoel ik economisch en financieel.
Ach, camera’s…en meer camera’s. Daar zijn die lui niet bang van In tegendeel.
Elk beeld verhoogt hun status, elk beeld veroorzaakt meer angst, elk beeld maakt hen meer winnaar en effent de paden voor de criminelen die onderweg zijn.
Ik ken een aantal oplossingen, en geen daarvan is het geven van een cursus/opleiding.
Geen van alle zijn ze politiek correct, en steeds gaan ze ten koste van de privacy en de belangen van de criminelen, en de politieke en diplomatieke EUSSR -bandieten.

Kijk en huiver. Misschien staan u of uw kinderen daar morgen zelf zo alleen …?

Young English father brutally assaulted by a Muslim mob in Baildon, West Yorkshire, on New Years Eve. Not much media coverage for obvious reasons!
Video Player
00:00
00:40