Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

13 juni 2016

Hoe erger kan men bedrogen worden dan door iemand waarvan men dacht dat het zijn vriend was?


Ik las in de krant de uitspraak van Peter De Roover waar hij als een hoer de Vlaamse feestdag verkocht in ruil voor stemmen.
Hoe laag is hij van de Vlaams nationale ladder gevallen?
Zo laag dat hij er van mij nooit meer op mag. Ooit was ik zelfs bevriend met hem, of hij met mij , op Facebook, las ik zijn vaak goed geschreven artikels over wat allemaal moest veranderen, wat er moest gebeuren, en waardeerde ik hem als een goed redenaar.
Tot hij in de politiek stapte, alles vergat wat hij had gezegd en geschreven, al zijn politiek niet correcte vrienden dumpte of moest dumpen en in het bad van de macht terecht kwam en dronk er een glas, en piste een plas, om alles te houden zoals het was…….
Maar het werd nog erger dan het was.
De import politiek van vreemdelingen werd niet gestopt en NV-A bleef in alle opzichten een eunuch, slechts de bewaarder van de harem, en de slaafse volger van de regels de sultans van de EUSSR. Als het konden zetten ze zelf een kopvod op en stuurden hun advocaat om ook dat te verdedigen bij het Europese Hof.
Nooit voordien werd er zoveel geld uitgedeeld en werden zo veel faciliteiten verleend, thee geslurpt, en gepraat met moslims over hun voor ons bedreigende geloof, als vandaag.
Nee Peter De Roover 11 juli is niet zomaar een dag,  geen dag voor iedereen maar de feestdag van het Vlaamse volk, de herdenking dat we ons met succes hebben verzet tegen de bezetters en onze cultuur en welvaart verdedigden.
Vlaming ben je niet door een gratis papier uitgereikt alsof het een aankoopbon van een supermarkt betrof. Vlaming ben je door afstamming en moet je bovendien verdienen, generaties lang. Moet je bewijzen door je loyauteit met Vlamingen en aan Vlaanderen, elke keer opnieuw.  
Nee Peter, het is niet aan jou om 11 juli weg te schenken als iedereens feestdag. Je kan en mag die niet wegschenken aan vreemden die onze geschiedenis en onze waarden niet delen, noch deelden in onze strijd, niet bijdroegen aan onze samenleving en welvaart zonder ervoor, vaak meteen al, iets terug te verwachten. Wij worden ook geen Arabieren als we de …. noch Chinezen als …..
Iets weggeven dat niet van jou is Peter, dat is diefstal en heling samen. 
11 juli is van ons, en dat moet zo blijven, punt ! 
Het opvrijen van de moslims en de allochtonen is dus ook begonnen door de NVA. 
Peter De Roover, de kennelijke huichelaar van dienst, en de NVA zien de bui van naderende verkiezingen hangen en ook bij hen willen ze de misnoegde Vlaming dan vervangen.
Ik vraag jullie: hoe lang is het geleden dat de NVA nog eens een Vlaamse gedachte of verzuchting vernoemde of op tafel legde, wanneer werd er nog eens een stap gezet naar verdere autonomie en onafhankelijkheid.
We merkten al vaak dat de NVA in de EUSSR lekker mee heult en stemt met de linkse zelfbedieningsbende die onze vrijheid en geld viseren, en flagrant en massaal onze welvaart, welzijn, toekomst, identiteit en levensruimte verkopen voor minder dan 30 zilverlingen. De herverdeling met mensen die hier geen bijdragen leverden noch zullen leveren, en de solidariteit met iedereen in de wereld die hun eigen landen in een ruine en hun leven in een nachtmerrie herschiepen, is allesbehalve vrijwillig is, en dus diefstal.
Voor kleingeld gaan mensen betogen en in staking, zonder zich te realiseren hoe de ongecontroleerde smeerpijp naar al die landen werkt. Hoe een nieuwe ongeziene corruptie en zelfbediening werken en hoe deze zaken een vele malen grotere impact hebben op hun inkomen, hun werk en hun toekomst.
Hoe erger kan men bedrogen worden dan door iemand waarvan men dacht dat het zijn vriend was?
Dat N-VA ook maar de V uit haar naam verwijdert net zoals VLD en CD&V horen te doen.
Nee, er is maar één weg die rest. Die is snel, duidelijk en integer en in het Vlaams belang.
Griffon watermerk-1

N-VA: “11 juli mag geen blank feest zijn”

11/07/2015 om 06:00 – http://m.gva.be/cnt/dmf20150710_01771931/n-va-11-juli-mag-geen-blank-feest-zijn
Foto: Photo News
“De Vlaamse Feestdag moet een hoogdag zijn voor iedereen die ons Vlaamse model wil delen, ongeacht afkomst of kleur.” Die boodschap lanceert Peter De Roover, voormalig boegbeeld van de Vlaamse Volksbeweging en nu Kamerlid voor de N-VA, naar aanleiding van 11 juli.
In de loop van de vorige eeuw heeft Vlaanderen gelukkig al ontdekt dat ook arbeiders en vrouwen mede-eigenaars zijn van onze democratie”, zegt Peter De Roover in een interview in Gazet van Antwerpen. “Nu moeten we ongegeneerd durven te stellen dat hetzelfde geldt voor mensen met een andere etnische achtergrond. Ook de Vlaamse beweging moet dat doen, als ze consequent wil zijn met haar principes.”
Niet alleen de N-VA lanceert op deze 11 juli nieuwe ideeën rond de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap. Ook de beweging Gentse Lente wil een moderne betekenis geven aan de feestdag. Zij organiseert vandaag de eerste editie van de Flamigrantendag, waarbij landgenoten van vreemde origine worden opgeroepen om mee te feesten met Vlaanderen. In Gent zullen onder meer Tunesische muzikanten songs van Will Tura brengen, met het lied ‘Omdat ik Vlaming ben’ als apotheose.
Door PH

07 juni 2016

De onafwendbare executie, tenzij ik mijn mond hou.


Geplaatst op 07/06/2016 door 


Weer geblokkeerd door Facebook, nu zelfs voor 30 dagen. De reden commentaar bij een foto van afgeslachte gorilla’s. Dit dateert al van enkele jaren geleden moet je weten. 
Dus iemand is mij volledig aan ’t natrekken. Stalking is dus niet verboden als het door de juiste mensen wordt toegepast.
“Je bent tijdelijk geblokkeerd van het plaatsen van inhoud
Deze tijdelijke blokkering duurt 30 dagen en je kunt tijdens deze blokkering geen berichten op Facebook plaatsen.
Je hebt herhaaldelijk berichten geplaatst die niet zijn toegestaan op Facebook. Lees de richtlijnen voor de Facebook-community om erachter te komen welke berichten niet zijn toegestaan op Facebook.”
Men is mijn account tot in de verre geschiedenis grondig aan ’t uitpluizen om te zoeken waar er mogelijk iets zou staan dat tegen de FB richtlijnen en de gedachtenpolitie van de EUSSR en Unia ingaat. Een volgende keer zal een permanente ban zijn. een virtuele executie, sinds kort opgelegd door de EUSSR en wellicht gesponsord .
Ik vrees dat ik vier opties heb:
-Mijn  account instellen naar ‘ alleen voor vrienden en een striktere vriendenpolitiek voeren
-Me de mond laten snoeren en enkel nog politiek correcte dingen schrijven.
-Enkel nog op de websites Nageltjes.be en de blog a.griffon op Blogger, schrijven en de links ernaar publiceren en verdelen
-Me nog een keer de mond laten snoeren met een permanente ban ‘geexecuteerd’ worden
Voor zullen links naar artikels en commentaren geplaatst worden door nabije vrienden.
Ik zou graag de ganse historische databank met teksten en links willen veilig stellen door ze op een harde schijf te bewaren, ze eventueel elders te publiceren. ik zoek het uit, maar tips zijn welkom.
We hebben iets wat je hebt geplaatst verwijderd
We hebben het onderstaande bericht verwijderd omdat dit in strijd is met de richtlijnen voor de Facebook-community:
Om mijn vorige post te illustreren. Helaas dat het zo een wreed beeld moet zijn. Recht uit Ebolaland. In hun ogen maar bushmeat. In mijn ogen kanibalisme. En dan vraag je hoe ze daar ebola krijgen. En dan zouden we die negers nog moeten gaan helpen? Pftt. achterlijk volk; de beesten onder de dieren.


Geblokkeerd door FB. Nu voor 30 dagen, en dit voor een foto met (ik geef toe) nogal heftige commentaar en bedenkingen , maar geplaatst als addendum of voorbeeld bij een eerder die dag geschreven artikel over het stropen, de het uitmoorden en ook eten van mensapen, het mogelijke verband met en de verspreiding van ebola en HIV …, en het eten van apen en zeker mensapen als kannibalisme beschouwd moet worden. Ook nu wordt er hier in west Europa bushmeat binnengesmokkeld, veelal apen.
Ik vind dat het doden van gorilla’s gelijk staat met moord, zeker nu ze op uitsterven staan. In mijn ogen zijn alle diersoorten evenwaardig aan de mens (behalve de microben en muggen enzo) en de mens is geen wezen geschapen naar het evenbeeld van god, net zomin dat een vrouw uit de rib van een man werd gemaakt en het paradijs of de hemel bestaan. Het paradijs, dat is hier op aarde, voor de duur van ons leven. En zie wat het mensDOM er van gemaakt heeft, en verder van aan ’t maken is. Ja, ik kies voor het leven van 100 apen boven dat van 1 miljoen achterlijke mensen.
Door een kwaadwillige lezer is het kleine stukje met foto uit de context getrokken van een die dag geplaatst artikel naar aanleiding van gelijkaardig nieuws . De foto, komt uit een krantenartikel dat deze massamoord aankloeg. Ik ga eens proberen te zoeken wanneer het hoofdartikel werd geplaatst en in welke actuele context. Eigenlijk zou ik het de censor van FB moeten vragen. Zij hebben het tussen de duizenden berichten, gespreid over vele jaren, al wel gevonden op de status van Antoine Griffon

De door exoten meest bedreigde diersoort


De door exoten meest bedreigde diersoort
Jaren hebben wij gestreden voor Vlaanderen, de Vlaamse taal, taalwetten, Vlaamse scholen en universiteiten. Hebben we grenzen gesteld om ons niet verder te laten verfransen, om onze cultuur en onze eigenheid te beschermen.
Dit is Vlaanderen, hier spreekt en schrijft men Vlaams
Dit ‘was’….., want zie wat er nu weerstandsloos binnensluipt en wordt uitgenodigd en aangemoedigd.

Foto van een uitnodiging: Islamisering Nederlandstalige katholieke school Anderlecht. Nota aan papa’s in het Arabisch, ook in het Frans en Engels. Volgens sommigen ben ik paranoia, maar wie wilt er met mij wedden dat minstens dat wanneer de uitgenodigde allochtonen ingaan op de uitnodiging, er een van de ouders een verhaal uit de koran gaat komen vertellen.
In Frankrijk gaat men nu op scholen effectief Arabische les geven, en geloof maar dat zonder hevig verzet, de collaborateurs van hier in Frankrijk de mosterd zullen halen.
Het is al begonnen, getuige dit artikel. En niet toevallig een idee van een geïnfiltreerde moslima met de familienaam Belkacem ( zou het familie zijn van Fouad Belkacem, de bezieler van Sharia for Belgium? Je weet nooit.) Is er ergens in een land in Afrika, het Midden Oosten of Azië een plaats waar een Europeaan minister is, die dan bovendien bvb het Nederlands, zou invoeren in de scholen? (en stel je voor dat die lessen in een andere godsdienst of zedenleer zou willen invoeren? Er vielen doden. En de eerste wiens hoofd zou rollen was het zijne/hare. )

Frankrijk introduceert lessen Arabisch in lagere school

French Education minister Najat Vallaud-Belkacem smiles during a session of Questions to the Government, on May 25, 2016 at the National Assembly in Paris. AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK / AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK

In Franse scholen kunnen leerlingen van de lagere school vanaf september lessen Arabisch volgen. Dat heeft de Franse minister van Onderwijs, Najat Vallaud-Belkacem, aangekondigd.

We zijn al erger bedreigd dan de zwarte salamander met gele stippen, of andere inheemse amfibieën, die opgegeten worden door de exotische brulkikker.
Maar voor ons geen wereldwijd protest noch begrip, en geen bescherming, geen Unesco-status.
Integendeel, de verdringing werd en wordt vanuit de overheden georganiseerd,
Niet komen klagen als straks de Vlamingen geen varkensvlees meer mogen eten, we een andere taal moeten spreken en we terug slaven zijn.
Melkkoeien zijn we echter nog steeds. Nu en straks voor nietvanhierders.

Antwerpen Stedelijke basisschool De Sterrenkijker organiseert schoolfeest en ‘alle gerechten zijn halal’
Zouden wij ook mogen eisen dat alle gerechten met varkensvlees werden bereid, volgens onze cultuur en, waarom niet, ons geloof?
Want dat we het hier goed hebben is een misdaad tegen de menselijkheid.
Alleen al blank zijn is racisme. Dan ook nog blond of roodharig zijn met blauwe ogen al helemaal verwerpelijk.
De Nederlanders zijn al gewaarschuwd door de nieuw opgerichte partij Denk. Pas op wit Nederland, Denk komt er aan staat er in hun campagne te lezen.

Het is echter niet racistisch te lezen of horen: “once you go black , you never go back”. Ook niet het weigeren dat moslimdochters omgaan en trouwen met een Europeaan, en de verplichting om te bekeren tot de islam. ( anders wordt al eens toegestaan omdat de man de macht heeft over de vrouw)
Stellen jullie zich eens voor hoeveel het kot te klein zou zijn wanneer een blanke Vlaamse racist zijn dochters (en zonen) zou verbieden een relatie te hebben of te trouwen met een moslim of een neger, haar/hem bovendien bij voorkomende toegefelijkheid te verplichten zich te bekeren tot het katholicisme of ‘godbetert’ atheïst moet worden. En dat met dreiging van eremoord of levenslange verminking.
Stellen jullie zich eens voor dat wij pertinent en publiek zouden weigeren de hand te schudden van moslims, of zouden weigeren op hetzelfde kerkhof als zij begraven te worden?
Stellen jullie zich ook voor dat wij, en zeker onze vrouwen en dochters zouden verbieden te gaan zwemmen waar ook moslims zwemmen en iedereen kunnen aanstaren, zelfs onder het mom van de persoonlijke godsdienstige of morele overtuiging?
Stel verder dat wij na elke mishandeling van of moord op een autochtone blanke, tot rellen zouden overgaan, auto’s in brand zouden steken en winkels zouden plunderen? Zouden wij dan ongestraft gaan? Zou men van ons tolereren dat we moeilijk op te sporen zijn en moeilijk te straffen?
Stel dat wij onze Vlaamse dochters hier, of gestuurd naar een ver land, haar vagina zouden laten dichtnaaien, haar clitoris laten wegsnijden. Dat wij onze zoon naar een land ergens in de wereld zouden sturen, of laten gaan, om daar te gaan vechten en moorden? Neem bvb maar Zuid Afrika om de blanken te helpen die er slachtoffer zijn van plaasmoorden en discriminatie door de zwarten; of Venezuela om tegen het communistische regime te gaan vechten?
Stel dat wij iedereen op school en elders zouden verplichten om mee verdoofd geslacht varken te eten, in de plaats van dat onze kinderen uitsluiten nog halal voedsel, en nooit meer een varkenssneetje geserveerd krijgen?
Stel dat wij met kinderen zouden trouwen en ze ‘consumeren’, zou dat ook onder de mantel van een geloof ongestraft blijven?
En nog een laatste: stel dat wij Vlamingen het met elkaar voor mekaar kregen dat in onze straat, in onze wijk, ons stadsdeel of zelfs onze stad allochtonen of moslims te weren of verdrijven? Dat we er zelfs no go zones van maakten en er alle vrouwen met een hoofddoek in een kaftan zouden naroepen als kankerhoer, saloppe …..
Nee, bruine en zwartkleurige mensen, vooral die met een exotisch van de pot gerukt geloof in imaginaire wezens, kunnen nooit racistisch zijn.
Racisten zijn altijd blank.
Wij moeten plaatsmaken voor exoten. Ze dansen beter, voetballen beter, ze eten veel lekkerder, ze gaan onze pensioenen en onze welvaart redden,,,,, ze gaan onze bevolking doen toenemen, en onze levensruimte en voetafdruk verkleinen.
Conclusie: alles zal en moet verbruinen. 
Niet van mij. Als u dat maar weet!
(en dat is wat anders dan de vroeger in de geschiedenis,  occasionele, zeldzame interraciale huwelijken, de zeldzame nuttige immigratie, waar niemand iets tegen had, en die niets verstoorden, en altijd tot integratie hebben geleid)
Griffon watermerk-1

01 juni 2016

De uitroeiing van het verzet door de EUSSR




De uitroeiing van het verzet door de EUSSR


Het is zo ver ! Mijn dagen op Facebook zijn waarschijnlijk geteld, (en ook die van vele vrienden)
Wij begrijpen maar al te goed wie er na de zopas ondertekende verdragen zullen geviseerd worden. ik ondervond het al . En nee nooit kreeg ik een antwoord op mijn protesten.
Nochtans staan onze vrijheden in de grondwet. Die blijken heden minder waard dan WC papier.
“Google, Facebook, Twitter, YouTube en Microsoft hebben een gedragscode ondertekend waarin ze zich verbinden om haatzaaiende boodschappen op online fora binnen 24 uur te bannen. Ook andere socialemediabedrijven en onlineplatforms sloten zich aan bij dit initiatief van de Europese Commissie.
“De internetbedrijven gaan samen met de Europese Commissie onafhankelijke tegenboodschappen promoten en hun steun geven aan educatieve programma’s die kritisch denken aanmoedigen.”
Ik doe een oproep aan iedereen die deze contracten en censuur walgelijk vindt, de Europese Commissie het politbureau van de EUSSR, en de interventies van de laagste soort ooit in de menselijke geschiedenis.
Tijd om ons dringend te herorganiseren elders met elkaar in contact te blijven.
Ik doe een oproep tot iedereen om mee te denken aan en mee te zoeken naar alternatieven. Goede en creatieve de internetbedrijven samen met de Commissie onafhankelijke tegenboodschappen promoten en hun steun geven aan educatieve programma’s die kritisch denken aanmoedigen. kunt u hieronder plaatsen.
En alles hebben we uiteindelijk te danken aan de massa-immigratie. Zonder was er nooit een rel geweest over Zwarte Piet, vrouwen in burka, halal slachten, het profitariaat en het genitaal verminken. Solidariteit werd verplicht. Verplichte solidariteit werd diefstal. De natte communistische droom van de herverdeling is Europees, en een feit. Wij worden verarmd om anderen te verrijken.
Door onder andere 0-rente en zelfs negatieve rente. Er wordt massaal geld bijgedrukt. Geld uitgeleend en geschonken aan diegenen die enorme schulden maakten, waardoor diegene die voor hun geld gewroet, en gespaard hadden het hunne minder waard zagen worden.
Mensen die geen of amper een flikker deden waren even goed af.
De krekel evenaart de mier, en in vele gevallen is de krekel er nog beter aan toe. Diefstal en fraude is nog de enige manier om rijker te worden, en bovendien matig of ongestraft, zeker als men geen bezittingen heeft.
IK BEN EEN REBEL! OMDAT HET MOET!
U toch ook?
In het geval ik van Facebook (en Twitter) zou verwijderd worden, dan
kunt u mij terugvinden op de website nageltjes.be of agriffon.blogspot.be/



Facebook en co bannen online haatzaaierij binnen de 24 uur






Google, Facebook, Twitter, YouTube en Microsoft hebben een gedragscode ondertekend waarin ze zich verbinden om haatzaaiende boodschappen op online fora binnen 24 uur te bannen. Ook andere socialemediabedrijven en onlineplatforms sloten zich aan bij dit initiatief van de Europese Commissie.
Om die belofte na te kunnen komen, moeten er wel een aantal stappen ondernomen worden. Zo hebben de internetgiganten al aangegeven dat ze zowel hun interne procedures als hun personeelsopleiding zullen herzien. Daarnaast zal ook de samenwerking met de verschillende nationale autoriteiten verder uitgebouwd worden en worden de banden met andere bedrijven aangehaald zodat haatdragende inhoud sneller in het vizier komt. Tot slot zullen de internetbedrijven samen met de Commissie onafhankelijke tegenboodschappen promoten en hun steun geven aan educatieve programma’s die kritisch denken aanmoedigen.
«Sociale media worden helaas gebruikt door terroristische groepen om jongeren te radicaliseren en door racisten om geweld en haat te verspreiden», zegt de EU-commissaris voor Justitie, Vera Jourová in De Tijd. «Dit akkoord is een belangrijke stap voorwaarts om zeker te stellen dat internet een plek blijft voor vrije en democratische expressie.» Volgens de Commissie is er niet alleen nood aan wetgeving, maar ook aan autoregulering door de sector zelf.
En hoewel het akkoord volgens de Commissie een belangrijke stap voorwaarts is, hebben digitale burgerrechtenorganisaties EDRI en Acces Now al kritiek geuit op de overeenkomst. Volgens hen zijn de maatschappelijke organisaties veel te weinig betrokken en geeft de gedragscode te veel macht aan een handvol bedrijven, die op hun beurt de wetgeving zouden uithollen. Ze vrezen ook dat de internetbedrijven overijverig te werk zullen gaan en allerlei controversiële boodschappen offline zullen halen, ook al roepen die niet op tot haat. Verder gaan er ook stemmen op dat het akkoord in strijd is met de Europese grondrechten.